Dæk Info

DæktrykDæktryk

Dæktryk
OBS.!Tjek dæktrykket i det valgte køretøj, ikke kun på for- og bagakslen, men også under hensyntagen til den minimale og den maksimale ladekapacitet.

Hastighedsindeks Hastighedsindeks

Hastighedsindeks
Si (Hastighedsindeks) - angiver den maksimale driftshastighed, der er tilladt for denne dæktype. Indekset skal stemme overens med bilfabrikantspecifikationen samt lastindekset. Begge værdier angives for ethvert dæk - tjek oplysningerne på dækket for at fi

LastindeksLastindeks

Lastindeks
Lastindekset angiver den tilladte maksimale belastning ved den tilladte maksimale hastighed, som dækfabrikanten har angivet. Begge værdier angives for ethvert dæk - tjek oplysningerne på dækket for at finde ud af hvordan indekserne skal læses.

Alternative dækstørrelserAlternative dækstørrelser

Alternative dækstørrelser
Ville du vælge en anden diameter på hjulet end den anbefalede? Eller måske ønsker du at tilpasse de ikke-standard dækstørrelser til Din bil? Hér finder du hjælp med at vælge alternative dækstørrelser.

Dæk med køretøjDæk med køretøj

Dæk med køretøj
Brug vores værktøj til hurtigt og nemt at finde det rigtige dæk til din bil.

Konfigurator af legeret og stålhjulKonfigurator af legeret og stålhjul

Konfigurator af legeret og stålhjul
Ved du ikke, hvilke fælge der passer til din bil? Indtast grundlæggende oplysninger om dit køretøj, så vil vi give dig et tilbud på modeller i den rigtige størrelse.